Josita van de Put

Ik ben Josita van de Put (1969) en heb psychologie gestudeerd aan achtereenvolgens de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van mijn doctoraal examen (1996) heb ik gewerkt bij Fora (1996-2000) en de Waag (2000-2009). Daar heb ik ruime ervaring opgedaan in het werken met jongeren, hun ouders, en gezinnen. In 2001 heb ik mijn opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. In 2012 en 2013 heb ik de basisopleiding en de vervolgopleiding EMDR gedaan. Ik volg op dit moment de opleiding systeemtherapie bij het Lorentzhuis in Haarlem.

Vanaf mei 2009 ben ik gestart met het werken in mijn eigen praktijk. Ik word daarbij geïnspireerd door het idee dat ik kan werken zonder bureaucratische en tijdrovende processen, en op een manier die prettig en passend is voor de mensen die hulp zoeken. Vanaf 1 januari werk ik zonder contracten met de zorgverzekeraars. Ik wil hiermee afstand nemen van de toenemende invloed die de zorgverzekeraars hadden op mijn beroepsuitoefening. 

Ik woon sinds 2006 in Den Haag, met mijn man en twee kinderen.

Ik ben lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (NVVP), en de Vereniging EMDR Nederland (VEN).
BIG-registratienummer: 79063152725.

U kunt hier mijn goedgekeurde kwaliteitsstatuut downloaden.

Voor optimale werking van deze website worden cookies gebruikt Lees ons cookiebeleid